26.2.2014 15:39

Μεγαλώνει το Lidl Χίου

ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα στην αγορά των σούπερ μάρκετ σε τοπικό επίπεδο. Τη φημολογία περί αφίξεων μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ έρχεται να συμπληρώσει η είδηση που αφορά στην επέκταση των εγκαταστάσεων του LIDL στο Κοντάρι. Το προηγούμενο αίτημα της εταιρείας που αφορούσε στην επέκταση των εγκαταστάσεων της τόσο ώστε να καταλαμβάνει τον διπλάσιο σχεδόν χώρο είχε απορριφθεί από το δημοτικό συμβούλιο για λόγους σκοπιμότητας κι όχι νομιμότητας. Η εταιρεία κατέφυγε στην περιφέρεια όπου και δικαιώθηκε και πλέον το θέμα περνά τυπικά από το δημοτικό συμβούλιο .

Η ουσία είναι ότι στο επόμενο διάστημα οι εγκαταστάσεις του εν λόγω σούπερ μάρκετ θα διπλασιαστούν, συμπαρασύροντας προφανώς κι άλλα στον ίδιο χορό.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ