4.9.2015 8:43

Με τον Πάνο Καμμένο συναντήθηκε η ΕΙΗΕΕ

Τη στήριξή του στον επαρχιακό Τύπο, ώστε να μην νοθευθούν οι κανόνες δημοσιότητας σε όλες τις δημόσιες συμβάσεις, επαναβεβαίωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου με τη διοίκηση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων (ΕΙΗΕΕ).

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση των ΑνΕλ, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι θα επιμείνει στη διατήρηση της δημοσίευσης στις επαρχιακές εφημερίδες με βάση το νόμο 3548/2007, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις οικονομικές εφημερίδες.

Στη συνάντηση με τον κ. Καμμένος, από πλευράς της ΕΙΗΕΕ παρέστησαν ο πρόεδρος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο γραμματέας Σταύρος Καραμπερόπουλος και η ταμίας Αναστασία Μπάρκα.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ