13.10.2015 15:39

Με τίνος την άδεια τελικά;

Στο στόχαστρο ομάδας πολιτών μπαίνει η κατάληψη του πεζοδρομίου κατά μήκος του ακινήτου Μπελλέ επί της οδού Μιχαήλ Λιβανού, το οποίο προτίθεται να αγοράσει ο Δήμος Χίου μέσω του πράσινου ταμείου.

Με ερώτημά τους προς την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και την Επιτροπή Κυκλοφορίας οι υπογράφοντες ζητούν να μάθουν εάν ο Δήμος έχει χορηγήσει άδεια κατάληψης πεζοδρομίου και οδοστρώματος για το ακίνητο επί της οδού Μιχ. Λιβανού 48-50  και εάν προτίθεται να λάβει μέτρα για την ασφαλή διέλευση πεζών.

Άγνοια για την παραχώρηση άδειας κατάληψης πεζοδρομίου, δήλωσε στον «π» ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Λ. Παπαλάνης τονίζοντας ωστόσο ότι όταν ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης του διατηρητέου το πεζοδρόμιο θα αποκατασταθεί στην πρότερη μορφή του.

Μέχρι τότε πάντως, θα έχουν και όλο το χρόνο να απαντήσουν εάν σιδερένιο περίφραγμα έχει λάβει τη σχετική άδεια από τον Δήμο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ