9.9.2019 10:26

Με πολλές εμπειρίες και αναμνήσεις ολοκληρώθηκε το 7o Ημερήσιο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου

Κάθε χρόνο το καλοκαιρινό πρόγραμμα της μεγάλης οικογένειας του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου εδραιώνεται όλο και περισσότερο. Αμέσως μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, 21 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 έως 17 ετών, είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία περίοδο ενδιαφέρουσας δημιουργικής απασχόλησης, γεμάτη καινούριες γνώσεις, καινούριες εμπειρίες, αλλά και καινούριους φίλους, δηλαδή «εφόδια» για μια ζωή!

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου διοργάνωσε για 7 η χρονιά, με ευθύνη και συνέπεια το Ημερήσιο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα. Πρόκειται για ψυχαγωγικό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με γνώμονα πάντα την μάθηση και την ψυχαγωγία των παιδιών με σύγχρονους τρόπους και με 10μελές προσωπικό. Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων αποτελούμενη, μεταξύ άλλων, από παιδαγωγούς, ψυχολόγους, επαγγελματίες ειδικής αγωγής, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν και
να κοινωνικοποιηθούν.

Το επιτυχημένο Ημερήσιο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα έδωσε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων, εκδρομών, επισκέψεων και εργαστηρίων, να αποκτήσουν δεξιότητες ομαδικής συνεργασίας, να ευαισθητοποιηθούν πολιτιστικά και καλλιτεχνικά και κυρίως να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, φιλίες και αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα.



Πληροφορίες: Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, Τμήμα Παιδιών και Εφήβων, Eγκρεμού 30, τηλ
2271020000, www.kpechios.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ