2.10.2012 18:13

Με μηνυτήρια αναφορά απαντάει το Ε.Κ. Χίου

Το Εργατικό Κέντρο Χίου καταγγέλλει την πλήρη διάλυση του κράτους και την κοροϊδία που παρατείνεται μέρα με τη μέρα τρεις μήνες τώρα, με θύμα τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς. Μετά από παρακλήσεις, παραινέσεις, απειλές και πιέσεις, ο Γολγοθάς των εργαζομένων στην Κοινωφελή Εργασία φάνηκε να φθάνει στο τέρμα του, αφού την Πέμπτη 27/09/2012 η Υπόλογος είπε στους εκπροσώπους του Ινστιτούτου Εργασίας στην Αθήνα ότι όλα είναι έτοιμα και τη Δευτέρα 01/10/2012 θα παραλάβουν την πολυπόθητη επιταγή.
Όμως, τη Δευτέρα 01/10/2012 η εν λόγω Υπόλογος έλειπε σε άδεια και δε μπορούσε κανείς να παραδώσει την επιταγή. Την Τρίτη 02/10/2012, ο κ. Μπουρνιάς από το Υπουργείο, υπό το βάρος των πιέσεων και της οργής που δέχτηκε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του νησιού μας, δήλωσε ότι η Υπόλογος είναι άρρωστη σε νοσοκομείο και ότι γίνονται προσπάθειες να αντικατασταθεί με άλλη Υπόλογο.
      Το Εργατικό Κέντρο Χίου, δίπλα στους εργαζόμενους που τρεις μήνες τώρα δε μπορούν να πάνε φαγητό στο σπίτι τους, τους κάνουν έξωση γιατί δε μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο, δε μπορούν να υπομείνουν άλλη κοροϊδία. Επικοινώνησε με τη νέα Υπόλογο που πρόκειται να αναλάβει τον φάκελο  και προειδοποίησε ότι αν δεν έχουμε άμεση εκταμίευση των χρημάτων θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ