8.10.2012 8:37

Με κάθε μεγαλοπρέπεια η εορτή της Αγίας Χαριτίνης

Tελέσθηκε με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια χθες Κυριακή η εορτή της Αγίας Μάρτυρος Χαριτίνης στο κοιμητηριακό παρεκκλήσιο του Αγίου Ευσταθίου Λιβαδίων με την παρουσία πολλών πιστών και ενοριτών, οι οποίοι προσέτρεξαν να προσευχηθούν στη θαυματουργή Αγία Χαριτίνη ,για να προστατεύει όλους τους ναυτικούς μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου μαζί με τον αγαπημένο Άγιό μας Νικόλαο .
Της κατανυκτικής θείας λειτουργίας προέστη ο λειτουργός ιερέας μας π.Αλέξανδρος Κατσαρός ,ενώ άψογη στάθηκε η φιλοξενία και όλη γενικά η διοργάνωση της εορτής από τα τρία αδέλφια Δέσποινα Μπουγδάνου, Σμάρω Ζαννίκου και Αντώνη Σαλιάρη .
Ο τελευταίος μάλιστα ευρισκόμενος εν πλω ομίλησε με τους προσκυνητές τηλεφωνικώς δηλώνοντας συγκινημένος ότι νοερά είναι ανάμεσά μας.
Ευχαριστούμε θερμότατα και τις τρεις αγαπητές και εκλεκτές οικογένειες καθώς και την εφημερίδα Πολίτης και την Ιερά Μητρόπολή μας για την ανάρτηση του θαύματος της Αγίας Χαριτίνης 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ