24.7.2012 10:57

Με έναν επιβάτη!

ΑΔΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ ΠΡΟΣ ΧΩΡΑ

 
Ισχυρό πλήγμα δέχεται η αξιοπιστία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μια ημέρα μετά το δυστύχημα στη Συκιάδα που βρήκαν τραγικό τέλος δύο γυναίκες και ένας άνδρας.
Στο χθεσινό δρομολόγιο,  όμοιο με εκείνο του τραγικού περιστατικού από Καρδάμυλα προς Χώρα, μόνο ένας επιβάτης επέλεξε να επιβιβαστεί, προφανώς μη έχοντας άλλη εναλλακτική λύση, καταδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες επιλέγουν να «απαντήσουν» στο χθεσινό περιστατικό. Είναι χαρακτηριστικό σύμφωνα με μαρτυρίες ότι από τη Συκιάδα το λεωφορείο του Υπεραστικού δεν επιβίβασε κανέναν, ενώ άγνωστο παραμένει αν παρόμοια αντιμετώπιση βρήκαν τα λεωφορεία και σε άλλα δρομολόγια.
Παρά τον κατηγορηματικό τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λεων. Καλαγκιάς δήλωσε χθες στον «π» ότι τα οχήματα έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους, ο συγκοινωνιακός φορέας θα χρειαστεί χρόνο και κυρίως... τρόπο για να πείσει τους επιβάτες του να δείξουν ξανά εμπιστοσύνη.  
 
Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το δρομολόγιο εκτέλεσε και άλλο ένα λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ