29.1.2014 11:13

Με βάση συγκεκριμένα κριτήρια η επιλογή για το wi-fi

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Με βάση συγκεκριμένα κριτήρια έγινε η επιλογή των σημείων εκείνων που θα έχουν δωρεάν W- FI στο Δήμο της Χίου, στα πλαίσια της υλοποίησης των εξαγγελιών του πρωθυπουργού, σημειώνει ο σε απάντηση του ο Δήμος Χίου. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
"Αναφορικά με το δημοσίευμα σας, σχετικά με την πρόταση του Δήμου Χίου και ειδικότερα του Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών,  έχουμε να παρατηρήσουμε – προσθέσουμε τα εξής:
• Η τελική επιλογή των σημείων έγινε με γνώμονα τις οδηγίες της πρόσκλησης, όπου έπρεπε να προταθούν σημεία βασικού ενδιαφέροντος και συγκέντρωσης πληθυσμού (αριθμός ατόμων, σημαντικό σημείο, τοπολογία σημείου κ.λ.π.)
• Ο αριθμός των σημείων της πρόσκλησης δεν ήταν απεριόριστος.
• Το Πυργί αλλά και όλα τα χωριά των Μαστιχοχωρίων στις πλατείες τους έχουν Wi-Fi
• Η προκυμαία της Χίου, όπως και η πλατεία Πλαστήρα, καλύπτονται από το δίκτυο (chioshotspot), που έχει αναπτύξει το τμήμα ΤΠΕ του Δ.Χίου με ίδια μέσα και δική του πλατφόρμα,  το οποίο και συνεχώς επεκτείνεται σε άλλες περιοχές.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ