17.10.2019 12:28

Με… αρχαιρεσίες εγκαινιάζει τη νέα περίοδο η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου εγκαινιάζει την νέα περίοδο προβολών της με την κλασσική αμερικανική  κωμωδία «Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνο»  την Παρασκευή 18-10-2019 και ώρα 20:30 στο Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ.

  Παράλληλα η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου προχωράει σε ετήσια γενική συνέλευση και σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 από τις 1800  στο χώρο του αναψυκτήριου του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου. 

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα για το 7μελές Δ.Σ., μπορούν να το κάνουν μέσω  της ηλεκτρονικής διεύθυνσης  klchiou1981@gmail.com   ή στο φουαγιέ του Ομηρείου μέχρι την Τρίτη 22/10 ώστε να οργανωθεί εγκαίρως η διαδικασία.

 Για την εγγραφή των μελών στην Κινηματογραφική Λέσχη και τη συμμετοχή στις εκλογές έχει οριστεί ως συμβολικό αντίτιμο το ποσό των  5 ευρώ.

 Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι λάτρεις του κινηματογράφου που έχουν διάθεση να στηρίξουν τη Λέσχη. 

 Η Κινηματογραφική Λέσχη είναι ανοιχτή σε όλους ώστε να συμβάλλει όποιος επιθυμεί και όπως μπορεί στη διάδοση και προβολή του πολιτισμού στον τόπο μας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ