3.8.2012 11:32

Με 5.000 ευρώ θα αποζημιώσει η ΔΕΥΑΧ γυναίκα οδηγό

- ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ

 
Επιτέλους, μια δημόσια υπηρεσία, πληρώνει για ατύχημα που προκάλεσε σε ιδιώτη από σκαψίματα σε δρόμους. Η κακή λειτουργία των υπεύθυνων υπηρεσιών δεν θα πρέπει να μένει στο απυρόβλητο και οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν τη δυνατότητα να τα βάλουν με το απρόσωπο κράτος και να δικαιωθούν. Η υπόθεση της Θ. Σγούτα ενδέχεται να ανοίξει το δρόμο σε όποιον πολίτη στη συνέχεια πληρώνει αβλεψίες και λάθη του δημοσίου.
Η αποζημίωση
Η ΔΕΥΑΧ θα της καταβάλλει το ποσόν των 5.000 ευρώ για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που της προκάλεσε μια πτώση σε χαντάκι έργων της υπηρεσίας έξω από το την ταβέρνα Σουρέδικο, στον Κάμπο, λίγο πιο κάτω από το δημόσιο γηροκομείο. Η οικογένεια του θύματος προσέφυγε εναντίον της ΔΕΥΑΧ, που προς τιμήν της όχι μόνο δεν είχε καμιά αντίρρηση να πληρώσει, αλλά προσπάθησε να αποφύγει και την ταλαιπωρία των δικαστηρίων. Όμως η αποζημίωση μπορεί να καταβληθεί μόνο μετά από  τελεσίδικη δικαστική απόφαση, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Η ΔΕΥΑΧ για να πάρει την απαιτούμενη εντολή πληρωμής  θα αποδεχθεί την ευθύνη της και θα προσπαθήσει στη συνέχεια να ολοκληρώσει τις υπόλοιπες διαδικασίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ