7.8.2018 12:57

Μαζικές παραιτήσεις στον Σύλλογο Γονέων Χίου

Έξι συνολικά μέλη αποχώρησαν από την διοίκηση του Συλλόγου Γονέων Χίου μετά τη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουλίου με θέμα την ενημέρωση για την λειτουργία ΔΥΕΠ και ΖΕΠ στις σχολικές δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

Σε επιστολή τους τα παραιτημένα μέλη σημειώνουν ότι μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, συγκλήθηκε το Δ.Σ. στις 3 Αυγούστου 2018, «όπου ανακαλύψαμε πως υπάρχουν εκπρόσωποι - μέλη στην Ένωση , οι οποίοι συμμετείχαν στην Γ.Σ. χωρίς όμως να έχουν συμμορφωθεί σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που όριζε η πρόσκληση, μην προσκομίζοντας μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου 2018 νομιμοποιητικά έγγραφα της ιδιότητάς τους.

Με αυτή την εξέλιξη, το Δ.Σ. αισθανόμαστε πως τα συγκεκριμένα μέλη εκθέτουν την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Χίου και αρνούμενοι να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο την παραπάνω διαδικασία, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους τα παρακάτω μέλη του Δ.Σ. ξεχωριστά υπέβαλαν την παραίτησή τους:

1) ΠΑΤΕΡΙΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (πρόεδρος )

 2) ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (γραμματέας)

3) ΚΥΚΙΑΝΗ ΔΩΡΑ (ταμίας)

4) ΑΜΕΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (μέλος)

5) ΓΛΥΚΑ ΕΥΓΕΝΙΑ (μέλος)

6) ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΓΑΛΑΤΕΙΑ (μέλος)».

Οι παραιτηθέντες δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στο πλευρό των υπόλοιπων μελών του ΔΣ και ότι αναλαμβάνουν ως Διοικούσα Επιτροπή με μοναδικό έργο την σύγκληση νέας Γενικής Συνέλευσης με σκοπό την συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου το συντομότερο δυνατό.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ