7.10.2015 15:13

Μαυροζούμι στη βρύση

ΝΕΡΟ ΜΕ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΙΚΤΥΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΝΗΤΩΝ

Έχασαν τη λαλιά τους οι κάτοικοι των Νενήτων τη Δευτέρα, όταν ανοίγοντας τη βρύση του σπιτιού τους, είδαν αντί το νερό της λάτρας να πέφτει από αυτήν... μαυροζούμι!

Χωρίς καμιά προειδοποίηση ούτε για τη διαφύλαξη των ηλεκτρικών συσκευών που χρησιμοποιούν νερό, ούτε και για τους ίδιους, αφού το νερό προορίζεται για οικιακή  χρήση, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια κατάσταση η οποία ομολογουμένως μας γύρισε πολλά χρόνια πριν.

Σταδιακά το πρόβλημα αποκαθίσταται ενώ όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ Απ. Τζιώτης, προέκυψε από τον καθαρισμό των δεξαμενών και την υπερχλωρίωση του νερού του Κατράρη. «Μέσα στο δίκτυο προφανώς υπήρχαν διάφορα υπολείμματα που με την υπερχλωρίωση αποκολλήθηκαν και μεταφέρθηκαν μέσω του δικτύου στα σπίτια δημιουργώντας το πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ