13.10.2015 16:21

Μαθήματα για «πρωτάρηδες» από την φωτογραφική Λέσχη Χίου

Μαθήματα φωτογραφίας σε «αρχάριους» πραγματοποιεί για 5η συνεχόμενη χρονιά η Φωτογραφική λέσχη Χίου, θέλοντας να μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά της φωτογραφίας. «Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν αρχές Νοεμβρίου και απευθύνονται σε όλους εκείνους που αγαπούν την φωτογραφία, που είναι το χόμπι τους και επιθυμούν να το εξελίξουν», ανέφερε στον «π» ο Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου Γιάννης Βούλγαρης. « Οι συμμετέχοντες διδάσκονται ιστορία της φωτογραφίας, τεχνικές, φωτογραφία τοπίου, πρόσωπα, βάθος πεδίου, χρώματα, ισορροπία λευκού μαύρου, κορεσμός, photoshop», υπογράμμισε ο Γιάννης συμπληρώνοντας ότι οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη 19:00-20:00.

« Το κόστος για είκοσι συναντήσεις είναι 50 ευρώ. Ουσιαστικά η οικονομική συμμετοχή γίνεται για να καλύψουμε και εμείς ως Λέσχη τα έξοδά μας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης στην οδό Αμάντου και περιμένουμε με χαρά όσες και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν», κατέληξε ο Γιάννης Βούλγαρης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ