4.6.2015 19:41

Κρουαζιέρες με άρωμα μαστίχας

Από τις 22 Μαΐου, η Celestyal Cruises, σε συνεργασία με το Mastiha Shop, αναδεικνύει τη μοναδική Μαστίχα Χίου στις θεματικές εκδηλώσεις στα κρουαζιερόπλοια της
Η Celestyal Cruises, στηρίζονταςτα ελληνικά προϊόντα, διοργανώνει οχτώ θεματικές εκδηλώσεις στις κρουαζιέρες της με στόχο να μυήσει τους επιβάτες στον κόσμο της μαστίχας. Ξεκινώντας από τις 22 Μαΐου και ανά δύο εβδομάδες, μέχρι το Σεπτέμβριο, η Celestyal Cruises, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία mastihashop, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να απολαύσουν εν πλω  εμπειρίες γαστρονομίας με βάση τη μαστίχα. Μπισκότα, εξαιρετικό χιώτικο πρωινό, τσίχλα μαστίχας και το παραδοσιακό «υποβρύχιο», όλα βασισμένα στη μαστίχα, υπόσχονται να εντυπωσιάσουν.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επιλέγοντας τις επταήμερες κρουαζιέρες της εταιρείας με το Celestyal Crystal και με φόντο τις «Εικόνες του Αιγαίου», θα πείτε «Kαλημέρα» σε νέες αλλά και παραδοσιακές γεύσεις, με βάση την Μαστίχα Χίου και θα απολαύσετε προορισμούς, με στάσεις στη Χίο, την Κωνσταντινούπολη, το Κουσάντασι, τη Σαντορίνη, την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Σύμη και τη Μύκονο.
Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises αναφέρει σχετικά ότι «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε επιβάτη μια μοναδική εμπειρία διακοπών και την ευκαιρία να γνωρίσουν την ασύγκριτη ομορφιά της Ελλάδας και τον πολιτιστικό της πλούτο. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε και με άλλη μία εταιρεία που προάγει στο εξωτερικό τα μοναδικά στον κόσμο προϊόντα της Χίου.»
Ο κ. Γιάννης Μανδάλας, διευθύνων σύμβουλος των καταστημάτων mastihashop δήλωσε ότι «Καλωσορίζουμε την Celestyal Cruises στο νησί της μαστίχας ως παράγοντα ανάπτυξης και προβολής του Αιγαίου και ευχόμαστε η φιλοξενία μας να δικαιώσει αυτούς που επέλεξαν τη Χίο ως προορισμό και στους επισκέπτες να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες».
 πηγη: ΤΟ ΒΗΜΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ