9.8.2012 11:12

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στους «Ιππης»

- Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η χθεσινή κατάσταση στο θέατρο «Μ. Θεοωράκης» στον Καστρομηνά κατά τη διάρκεια της παράστασης με πρωταγωνιστές το δίδυμο Φιλιπίδη- Ζουγανέλη με τους «Ιππής του Αριστοφάνη».
Το θέατρο ήταν ασφυχτικά γεμάτο, κόσμος με εισιτήρια έμεινε εκτός και δεν άργησαν να εκδηλωθούν οι πρώτες αντιδράσεις που είχαν ως αποτέλεσμα την έλευση της αστυνομίας ακόμη και τη διακοπή της παράστασης σε κάποιο σημείο.
Ο κόσμος που βρέθηκε εκτός, έχοντας πληρώσει μάλιστα και εισιτήριο διαμαρτύρονταν γιατί οι θίασοι έρχονται μόνο «για να κάνουν την μπάζα τους», όπως χαρακτηριστικά έλεγαν και με την τιμή του εισιτηρίου αυξημένη σε σχέση με άλλες περιοχές, έχοντας για όλα αυτά την κάλυψη του Δήμου.
Κι όσο η «τραγωδία» συνεχίζονταν έξω από το θέατρο, οι τραγελαφικές καταστάσεις εξελίσσονταν και μέσα, αφού οι θεατές ήταν στριμωγμένοι σαν σαρδέλες, είχαν γεμίσει ακόμη και τα διαζώματα του θεάτρου και γενικά υπήρχε κόσμος ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία χωρίς να υπάρχει καμιά τήρηση των κανόνων ασφάλειας.
Εν κατακλείδι η διοργάνωση ήταν μια τραγωδία αποδεικνύοντας πως επιτελούς ο ρόλος του νομικού προσώπου του δήμου δεν είναι να μπαίνει συνδιοργανωτής στις αφίσες αλλά να εξασφαλίσει και το βέλτιστο της διοργάνωσης στην οποία μετέχει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ