24.2.2014 15:43

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ για όλο το χρόνο και όλους ανεξαρτήτως οικονομικών κριτηρίων

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ «Π»

^ Η KEMEN HELLAS υλοποιεί ετήσιο πρόγραμμα με 100.000 δελτία κοινωνικού τουρισμού με ημιδιατροφή, σε συνεργασία με 132 τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα (site: www.kemen.gr)
^ Όλα τα τουριστικά καταλύματα 1,2,3,4,5 αστέρων που είναι συμβεβλημένα με την ΚΕΜΕΝ HELLAS υποχρεούνται να διαθέτουν το 10% της δυναμικότητας τους στους κοινωνικούς τουρίστες.
^ Οι διακοπές αρχίζουν την 12η μεσημβρινή της άφιξης και τελειώνουν τη 12η μεσημβρινή της ημέρας αναχώρησης.
^ Το δελτίο είναι ατομικό, ισχύει από 01/03/2014 έως 31/12/2015 και για 4 διανυκτερεύσεις, εκτός εάν συμφωνηθεί κατά την κράτηση περισσότερες ή και λιγότερες διανυκτερεύσεις.
^ Το δελτίο παραδίδεται στον δικαιούχο από τα γραφεία του «π» (Μουσείου και Διοδώρου 10) με την παράδοση 5 κουπονιών από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 09.00 – 15.00 από τον υπεύθυνο Γραμματείας.
^ Το κόστος των 4 διανυκτερεύσεων (απλή διαμονή) μειώθηκε σε 48 ευρώ για όλα τα τουριστικά καταλύματα (1,2,3,4,5 αστέρων) και για όλες τις χρονικές περιόδους (high season, low season) και το κόστος της ημιδιατροφής (πρωινό και γεύμα ή δείπνο) από 15-35 ευρώ μειώθηκε σε 10-25 ευρώ ημερησίως κατ’ άτομο ανάλογα με τις χρονικές περιόδους (high season, low season) και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος.
^ Η ημιδιατροφή είναι υποχρεωτική εκτός αν συμφωνηθεί κατά την κράτηση η κατάργηση του γεύματος ή του δείπνου, οπότε μειώνεται το κόστος της ημιδιατροφής 10 ευρώ κατ’ άτομο ημερησίως.
^ Οι αναγραφόμενες τιμές προϋποθέτουν 2 άτομα με 2 δελτία σε δίκλινο δωμάτιο, 3 άτομα με 3 δελτία σε τρίκλινο δωμάτιο ή και 4 άτομα με 4 δελτία σε τετράκλινο δωμάτιο.
^ Παιδιά μέχρι 1 έτους είναι δωρεάν χωρίς δελτίο, παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν έκπτωση 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση και παιδιά άνω των 5 ετών δεν έχουν έκπτωση.
^ Το μονόκλινο επιβαρύνεται με 10 ευρώ ανά άτομο.
^ Διαδικασία Κράτησης:
α) Εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα από την KEMEN HELLAS τουλάχιστον 21 μέρες πριν την άφιξη με προκαταβολή 4 ευρώ ανά δελτίο στην Μαρία Χαλιορή (Τράπεζα Πειραιώς, λογ/μος Αγροτικής Τράπεζας 460100336476) και ακολουθεί η κράτηση του δωματίου, η οποία γίνεται – με τη συνεργασία της KEMEN HELLAS – από τον κομιστή του δελτίου 15 μέρες πριν την άφιξη με προκαταβολή 32 ευρώ ανά δελτίο σε λογαριασμό του τουριστικού καταλύματος.
β) Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
^ Στον κομιστή του δελτίου παρέχονται οι εξυπηρετήσεις που προβλέπονται για κάθε τουριστική μονάδα, ανάλογα με την κατηγορία της, όπως ορίζει το ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ.

Μια συνεργασία του «π» με την KEMEN HELLAS
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ