22.2.2021 14:23

Κοινωνικό παντοπωλείο: Μία φωλιά αγάπης για τους Χιώτες

Γ.Πατεριμός, Γ.Παπαμικρούλης, Ε.Αμέντα

Στο Κοινωνικό παντοπωλείο βρέθηκε σήμερα ο «π», όπου συγκεντρώνονται όλες οι χειρονομίες αγάπης και προσφοράς. Ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Γ. Πατεριμός σε συνεργασία με υπαλλήλους του παντοπωλείου δημιούργησαν ένα σημείο συγκέντρωσης ρούχων, βιβλίων, παιχνιδιών αλλά και τροφίμων που προορίζονται για όσους έχουν ανάγκη.

Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Πρόνοιας ήταν και είναι σημαντική. Ο κ. Πατεριμός θέλησε να ευχαριστήσει τους πολίτες, και ιδιαίτερα αυτούς που προσέφεραν με ανωνυμία: «Η αξία της ενέργειας αυτή είναι υπέρδιπλη».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ανοιχτό κάθε μέρα από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή, από τις 07:00 π. μ. έως τις 15:00 μ. μ. Οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βρεφικά είδη, είδη σπιτιού κ.α. εφόσον βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ωστόσο πιο σημαντική είναι η προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας καθώς υπάρχει ευρεία κατανάλωση.

 

Γ.Πατεριμός, Γ.Παπαμικρούλης, Ε.Αμέντα

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ