31.3.2014 12:54

Κλιμάκιο για τις φυλακές στη Χίο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Κλιμάκιο του Υπ. Δικαιοσύνης (ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ) που έχει επιληφθεί της αρμοδιότητας της διερεύνησης  και κατάληξης γηπέδου για την ανέγερση του νέου Σωφρονιστικού Καταστήματος στη Χίο, αναμένεται να φτάσει τις επόμενες μέρες στη Χίο.
Τα παραπάνω συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης στον Άρειο Πάγο και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης που πραγματοποίησαν οι Α. Ζαννάρα και Χρ. Γαλάτουλα, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου.
Όπως αναφέρουν σε σχετικό δελτίο τύπου, «Ο Χαράλαμπος Αθανασίου Υπουργός Δικαιοσύνης, υποσχέθηκε τη βάσιμη βοήθειά του για την πλήρωση των κενών του Ειρηνοδικείου Χίου, την κάλυψη μιας επί πλέον θέσεως Ειρηνοδίκη και την πλήρωση των υπαλληλικών κενών στο Πρωτοδικείο της Χίου.Αμφότερα τα ζητήματα αυτά φαίνεται, ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, ωστόσο  υπάρχει αναμονή μέχρι την πρακτική υλοποίησή τους».
Παράλληλα η Πρόεδρος μετείχε στην πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας υπο την προεδρία του νέου Προέδρου του ΔΣΑ και της Ολομέλειας Β. Αλεξανδρή.
Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν των ασφαλιστικών εισφορών και της αδυναμίας πληρωμής τους, του Κ.Ε.Α.Ο (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) , της διαμεσολάβησης, των αλλαγών του Κ.Πολ.Δ, φορολογικά ζητήματα, για τα οποία ζητήματα δεν αποκλείονται κινητοποιήσεις του κλάδου στο εγγύς μέλλον.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ