31.3.2014 12:54

Κλιμάκιο για τις φυλακές στη Χίο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Κλιμάκιο του Υπ. Δικαιοσύνης (ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ) που έχει επιληφθεί της αρμοδιότητας της διερεύνησης  και κατάληξης γηπέδου για την ανέγερση του νέου Σωφρονιστικού Καταστήματος στη Χίο, αναμένεται να φτάσει τις επόμενες μέρες στη Χίο.
Τα παραπάνω συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης στον Άρειο Πάγο και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης που πραγματοποίησαν οι Α. Ζαννάρα και Χρ. Γαλάτουλα, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου.
Όπως αναφέρουν σε σχετικό δελτίο τύπου, «Ο Χαράλαμπος Αθανασίου Υπουργός Δικαιοσύνης, υποσχέθηκε τη βάσιμη βοήθειά του για την πλήρωση των κενών του Ειρηνοδικείου Χίου, την κάλυψη μιας επί πλέον θέσεως Ειρηνοδίκη και την πλήρωση των υπαλληλικών κενών στο Πρωτοδικείο της Χίου.Αμφότερα τα ζητήματα αυτά φαίνεται, ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, ωστόσο  υπάρχει αναμονή μέχρι την πρακτική υλοποίησή τους».
Παράλληλα η Πρόεδρος μετείχε στην πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας υπο την προεδρία του νέου Προέδρου του ΔΣΑ και της Ολομέλειας Β. Αλεξανδρή.
Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν των ασφαλιστικών εισφορών και της αδυναμίας πληρωμής τους, του Κ.Ε.Α.Ο (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) , της διαμεσολάβησης, των αλλαγών του Κ.Πολ.Δ, φορολογικά ζητήματα, για τα οποία ζητήματα δεν αποκλείονται κινητοποιήσεις του κλάδου στο εγγύς μέλλον.

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ