18.4.2016 16:43

Κλειστό φέτος το Μπούρτζι

ΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΛΕΚΕΙ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟ ΙΔΙΩΤΗ

Στον ορισμό υπαλλήλου που θα καταγράψει το εσωτερικό του κτιρίου των παλαιών ναυτώνων, όπου μέχρι σήμερα στεγάζονταν το καφέ «Μπούρτζι», προχωράει το Λιμενικό Ταμείο Χίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού Μ. Μπελέγρη, η εταιρία «Καστράκι» συμφερόντων του Στ. Βίου εγκατέλειψε το κτίριο μετά την δικαστική απόφαση κάτι που σήμανε και την επανέναρξη της διαδικασίας για την ενοικίαση του χώρου.

Πλην όμως η γνωστή γραφειοκρατεία του ελληνικού δημοσίου δεν θα επιτρέψει την ενοικίαση του κτιρίου από άλλο ιδιώτη. «Παρ ότι η υπόθεση έχει εκδικαστεί εδώ και 7 μήνες, η απόφαση δεν έχει ακόμα καθαρογραφεί. Όταν και όποτε γίνει αυτό τότε θα πρέπει θα κοινοποιηθεί στις εμπλεκόμενες πλευρές. Στη συνέχεια η Κτηματική πρέπει να κοινοποιήσει στην «Καστράκι ΕΠΕ» το πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής και τέλος με έγγραφο να ενημερώσει εμάς ότι μπορούμε να προβούμε στην ενοικίαση του χώρου», ανέφερε στον «π» ο Μ. Μπελέγρης.

«Θα είμαστε ευτυχείς αν με τους γνωστούς ρυθμούς του δημοσίου, θα μπορέσουμε να το ενοικιάσουμε το καλοκαίρι του 2017», κατέληξε ο ίδιος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ