2.8.2022 16:20

Κλείνουν τα γραφεία τους οι λογιστές της Χίου 13-20 Αυγούστου

Ανακοίνωση της Ένωσης Φοροτεχνικών Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Χίου

Η Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Χίου  ενημερώνει τους φορολογούμενους, επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και τις  υπηρεσίες του δημόσιου τομέα με τις οποίες εμπλεκόμαστε ότι τα λογιστικά  γραφεία, μέλη της Ένωσης μας, θα είναι κλειστά από τις 13 μέχρι και τις 20  Αυγούστου 2022. 

Η απόφαση λήφθηκε μετά από πρόταση του Δ.Σ., στην οποία απάντησε  θετικά η πλειοψηφία των μελών. Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται  καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους, πέρα από ιδιαίτερα  εξαιρετικών περιπτώσεων, και μόνο εξ αποστάσεως αν είναι εφικτό. 

Για το λόγο αυτό καλούμε τους αγαπητούς μας πελάτες να προγραμματίσουν  έγκαιρα τις τυχόν υποχρεώσεις τους. Μηνύματα σε messenger και viber δεν  θα απαντώνται. 

Η παραπάνω βδομάδα ξεκούρασης κρίνεται επιβεβλημένη λαμβάνοντας υπόψη  τις συνθήκες συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας που βιώνουμε, ιδιαίτερα τα  τελευταία χρόνια, τόσο οι ιδιοκτήτες των λογιστικών γραφείων όσο και οι  υπάλληλοι τους. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους για την κατανόησή σας και ζητάμε  συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που θα δημιουργηθεί.  

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ