23.5.2015 17:43

Κίνηση σε δύο τροχούς αντίμετρο στην κρίση [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ “YAMAHA TEST RIDE 2015”

Σε θεσμό για τους λάτρεις των δύο τροχών στη Χίο μετατρέπεται το “Yamaha Test Ride” που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα νέα μοντέλα των μοτοσικλετών και των scooter  “Yamaha”.

Η φετινή διοργάνωση που φιλοξενείται σε χώρο δίπλα από το Chios Bowling συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το δικό τους μοντέλο σε μία διαδρομή περιμετρικά της πόλης που περιλαμβάνει στροφές, ανηφόρες και ευθείες.

Όπως ανέφερε στο Politischios.gr ο Δ. Γιαμάς παρά την οικονομική κρίση ολοένα και περισσότεροι προτιμούν τους δύο τροχούς ως εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης κι αυτό με δεδομένο ότι προσφέρουν πλέον αυξημένη ασφάλεια, έχουν εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενώ ειδικά το καλοκαίρι είναι ο εύκολος τρόπος μετακίνησης στο κέντρο μίας πόλης όπως είναι η Χίος όπου το κυκλοφοριακό αποτελεί το πιο σημαντικό πρόβλημα.

Το φετινό «Yamaha Test Ride» θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 21:30 της Κυριακής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ