Κοινωνία

7/8/15 12:05

τελ. ενημ.: 7/8/15 12:05

Κι άλλοι τζαμπατζήδες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ

Υποτίμησαν το μέγεθος των παράνομων συνδέσεων στον Δήμο Χίου, που λίγες ημέρες μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π» φαίνεται ότι τελικά είναι πολύ μεγαλύτερο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ήδη συνεργεία του τμήματος ηλεκτροφωτισμού σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το ζήτημα, διαρκώς ανακαλύπτουν νέες συνδέσεις τις οποίες εδώ και χρόνια αντί να τις πληρώνουν οι ιδιώτες τις πλήρωνε ο Δήμος.

Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι ότι μετά τη δημοσιοποίηση της αποκάλυψης του Δήμου μέσω του «π» οι ίδιοι οι παρανομούντες δηλώνουν στην υπηρεσία από μόνοι τους τις παράνομες συνδέσεις με την αιτιολογία ότι οι ίδιοι δεν γνώριζαν.

Οι έλεγχοι το τελευταίο διάστημα εντείνονται ακόμα περισσότερο και ήδη τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν αποσυνδεδεμένα ρολόγια τα οποία ενώ ήταν παράνομα στο όνομα του Δήμου, εν τέλει χρησιμοποιήθηκαν ξανά ενώ οι παρανομούντες πλέον φαίνεται ότι δεν είναι μόνο ιδιώτες.

Σε κάθε περίπτωση όπως αναφέρουν αιρετοί του Δήμου, η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν, αφού προτίθεται να ζητήσει αναδρομικά την καταβολή των ποσών τουλάχιστον για τα τελευταία 5 έως 10 χρόνια. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση