7.8.2015 12:05

Κι άλλοι τζαμπατζήδες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ

Υποτίμησαν το μέγεθος των παράνομων συνδέσεων στον Δήμο Χίου, που λίγες ημέρες μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π» φαίνεται ότι τελικά είναι πολύ μεγαλύτερο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ήδη συνεργεία του τμήματος ηλεκτροφωτισμού σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το ζήτημα, διαρκώς ανακαλύπτουν νέες συνδέσεις τις οποίες εδώ και χρόνια αντί να τις πληρώνουν οι ιδιώτες τις πλήρωνε ο Δήμος.

Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι ότι μετά τη δημοσιοποίηση της αποκάλυψης του Δήμου μέσω του «π» οι ίδιοι οι παρανομούντες δηλώνουν στην υπηρεσία από μόνοι τους τις παράνομες συνδέσεις με την αιτιολογία ότι οι ίδιοι δεν γνώριζαν.

Οι έλεγχοι το τελευταίο διάστημα εντείνονται ακόμα περισσότερο και ήδη τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν αποσυνδεδεμένα ρολόγια τα οποία ενώ ήταν παράνομα στο όνομα του Δήμου, εν τέλει χρησιμοποιήθηκαν ξανά ενώ οι παρανομούντες πλέον φαίνεται ότι δεν είναι μόνο ιδιώτες.

Σε κάθε περίπτωση όπως αναφέρουν αιρετοί του Δήμου, η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν, αφού προτίθεται να ζητήσει αναδρομικά την καταβολή των ποσών τουλάχιστον για τα τελευταία 5 έως 10 χρόνια. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ