14.11.2014 12:53

Κι άλλη επιστημονική διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Οικονομικά τα τελευταία χρόνια είναι ίσως από τα πιο δύσκολα για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Αιγαίου που σε πείσμα των καιρών διαπρέπει επιστημονικά.

Δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου διακρίθηκαν στο διεθνή ακαδημαϊκό χώρο λαμβάνοντας το βραβείο καλύτερου άρθρου 2013 (BestPaperAward 2013).

 

Συγκεκριμένα, το διεθνές επιστημονικό περιοδικό MathematicalGeosciences που κάθε χρόνο δημοσιεύει 48 υψηλής ποιότητας άρθρα, διέκρινε μεταξύ αυτών και βράβευσε, ως το καλύτερο επιστημονικό άρθρο, για το έτος 2013, το: “EfficientSimulationof (Log)NormalRandomFieldsforHydrogeologicalApplications” του Καθηγητή Φαίδωνα Κυριακίδη του Τμήματος Γεωγραφίας, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και του Επίκ. Καθηγητή Πέτρου Γαγάνη του Τμήματος Περιβάλλοντος της Σχολής Περιβάλλοντος.

 

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για μια ακόμα φορά αναδεικνύεται σε σημαντικό κέντρο αριστείας στην έρευνα σε διεθνές επίπεδο και συγχαίρει τα δύο ακαδημαϊκά του μέλη του για την υψηλή τους διάκριση. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ