2.11.2016 17:06

Κέντρο Παιδιού, Εφήβου και... Ενηλίκων [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Επιστημονικές υπηρεσίες και σε ενήλικες προσφέρει πλέον  το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου. Τώρα που ενηλικιώθηκε και γιορτάζει τα 20 χρόνια της δημιουργικής λειτουργίας δημιούργησε την πιο πρόσφατη δομή του, το Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων το οποίο εξυπηρετεί ήδη 150 ενήλικες που αντιμετωπίζουν ψυχικές δυσκολίες και ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

«Στο τμήμα μπορούν να απευθυνθούν ενήλικες με κάποιες ψυχιατρικές  και αναπτυξιακές δυσκολίες αλλά και άνθρωποι που ενδιαφέρονται να μπουν σε μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης που θα τους βοηθήσει να ανταπεξέλθουν καλύτερα στις δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινότητας», δήλωσε στη συνέντευξη τύπου η υπεύθυνη του Τμήματος Ψυχολόγος Αμαλία Τσόκου.

Το Κέντρο δεν επαναπαύεται σε ότι έχει δημιουργήσει, αλλά θέτει στόχους και τους υλοποιεί. Στους άμεσους στόχους είναι η δημιουργία μιας στεγαστικής δομής που φιλοξενεί Εφήβους και Ενήλικες με έδρα sτη Χίο ή άλλη πόλη tης Ελλάδας, όπως συμβαίνει και με το Κέντρο Ημέρας για εφήβους και νεαρούς ενήλικες με Αυτισμό «στην αυλή του κόσμου», το οποίο στεγάζεται στη Αθήνα. Στους στόχους είναι και η δημιουργία μιας δομής που δυστυχώς δεν υπάρχει στη Χίο, για  παιδιά Προσχολικής Ηλικίας  με  ψυχικά προβλήματα αλλά και  οικογένειες που αντιμετωπίζουν  κρίσεις.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ