Κοινωνία

26/10/15 11:03

τελ. ενημ.: 21/1/16 15:28

Kάτι αλλάζει στην Ε.Μ.Χ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Άρχισαν το περασμένο και ολοκληρώνονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου οι εκλογές στους 20 πρωτοβάθμιους Συνεταιρισμούς Μαστιχοπαραγωγών της Χίου.

Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι διαγράφεται τάση  ανατροπής της έως τώρα επικρατούσας κατάστασης  διαχείρισης και λειτουργίας της Ένωσης, δεδομένα που ξεκινούν από την αλλαγή νοοτροπίας ψήφου και εκλογής προσώπων. Οι μαστιχοπαραγωγοί δείχνουν αποφασισμένοι να προβούν σε τομές  για την επόμενη τετραετία και να αλλάξουν το στάτους με το οποίο επέλεγαν ποιοι και πώς θα διαχειριστούν τα θέματα της μαστίχας και της Ένωσης. Από τα αποτελέσματα της πρώτης ψηφοφορίας της πρώτης μέρας φαίνεται ότι αυτή τη φορά ψηφίζουν αφήνοντας  στην άκρη τον “ορισμό” των αντιπροσώπων με κομματικά ή ιδιοτελή κριτήρια και στέλνουν στα όργανα της  διοίκησης υποψηφίους που έχουν επαφή με το χωράφι, γνώση του αντικειμένου, αλλά και διάθεση να προσφέρουν ανιδιοτελώς για το καλό τους και κατ’ επέκταση για το καλό του μαστιχιού και  της Ένωσης.

Αποτελέσματα

Το Σαββάτο 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν εκλογές στα Νένητα, στους Ολύμπους, στη Μέσα και στην Έξω Διδύμα και στα Μεστά.

Εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι

ΝΕΝΗΤΑ 
Λυμπέρης Νεκτάριος 
Τάτσης Παντελής
Μηνάς Δημοσθένης 
Χρουσάκης Δημήτρης
Πιτσολης Οδυσσέας

ΟΛΥΜΠΟΙ 
Χαλκιάς Μιχάλης 
Κοκαράκης Γιάννης 
Ξυδερής Κώστας

ΜΕΣΑ ΔΙΔΥΜΑ 
Νεαμονίτης Κώστας
Σταυρινούδης Δήμος 
Ζυγλάκη Λεμονιά

ΈΞΩ ΔΙΔΥΜΑ 
Γιαννακάκης Τάσος

ΜΕΣΤΑ 
Παλαιούδης Μιχάλης

Η πρώτη φάση ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ με τις εκλογές στον Καταρράκτη, στην Καλλιμασιά, στο Πυργί, στα Πατρικά και στην Καλαμωτή. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση