16.10.2015 16:30

Καθάρισε ο… Μπουτάρης

ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο στόλος της δημοτικής Υπηρεσίας Καθαριότητας  ενισχύεται με δύο μικρές μηχανικές σκούπες –  σάρωθρα - τις οποίες μας δώρισε ο δήμος Θεσσαλονίκης. Την Τρίτη υπογράφτηκε  η μεταβίβαση της κυριότητας και  την επόμενη εβδομάδα - πιθανότατα - θα τις δούμε να καθαρίζουν τους μικρούς συνοικιακούς  και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τη δωρεά είχε εξασφαλίσει ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς πριν τέσσερις μήνες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης εργασίας στην “βασίλισσα του Βορρά”.

Το έργο

Ο Αντιδήμαρχος ΚαθαριότηταςΓιώργος Μπελέγρης  δηλώνει ότι «θα λύσουν τα χέρια  της υπηρεσίας» και θα παράγουν σημαντικό έργο.

«Με αυτά τα σάρωθρα θα μπορούμε να καθαρίζουμε συνοικίες που δεν εξυπηρετούνται από μεγαλύτερα οχήματα, όπως π.χ. το Κάστρο, αλλά και τις οδούς του εμπορικού και ιστορικού κέντρου».

Το ντόμινο

Με τη διαδικασία του “ντόμινο”, η απόκτηση τους θα συμβάλλει στην καθαριότητα και άλλων περιοχών. Θα αντικαταστήσουν δύο  μεγαλύτερα οχήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα  καλύπτουν βασικές ανάγκες των άλλων δημοτικών ενοτήτων.

«Είναι μια σημαντική ενίσχυση, στόχος μας είναι να αποκτήσουμε και άλλα, ελπίζω ότι θα το κατορθώσουμε μακροπρόθεσμα», προσθέτει ο υπεύθυνος για την καθαριότητα του νησιού μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ