23.2.2016 12:52

Κατέθεσε ο μοναδικός μάρτυρας για το θανατηφόρο τροχαίο στη Στ. Τσουρή

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον 19χρονο Παντελή Παλαβίδη, έφερε στο φως η μαρτυρική κατάθεση άνδρα ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα αναζητούταν  από την Τροχαία Χίου.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, ο άτυχος 19χρονος κινούταν με ελάχιστη ταχύτητα στην Απλωταριά. «Κάποια στιγμή άκουσα έναν θόρυβο και γύρισα και είδα το μηχανάκι στη μέση του δρόμου και το παλληκάρι να έχει πέσει με το σώμα του πάνω στο κολωνάκι», ανέφερε στους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι η μία και μοναδική κάμερα ασφαλείας που υπάρχει σε κατάστημα της περιοχής δεν λειτουργεί εδώ και δύο μήνες.

«Η μαρτυρική κατάθεση επιβεβαίωσε αυτά τα οποία είχαμε υπ όψη μας ότι δηλαδή το δίκυκλο δεν κινούταν με μεγάλη ταχύτητα. Έτσι ερευνούμε το επικρατέστερο σενάριο που είναι το ατύχημα να οφείλεται σε ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Βέβαια αυτή η εκτίμηση θα φανεί και από την πραγματογνωμοσύνη που θα γίνει το πρωί της Τετάρτης», ανέφερε στέλεχος της Α.Δ. Χίου στον «π». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ