28.3.2014 14:22

Καταρράκτης από… σοβάδες

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΑ ΚΤΙΡΙΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ

Την τύχη με το μέρος τους είχαν προχθές οι κάτοικοι του Καταρράκτη, όταν, ευτυχώς χωρίς να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, κατέπεσε τμήμα μπαλκονιού από σπίτι στον κεντρικό δρόμο.

Με δεδομένο ότι το σημείο είναι πολυσύχναστο οι κάτοικοι του Καταρράκτη μακαρίζουν την τύχη τους που δεν τραυματίστηκε κάποιος διερχόμενος πεζός από το σημείο.

Επιστολή

Με επιστολή του προς την Πολεοδομία του Δήμου το Τοπικό Συμβούλιο του Καταρράκτη ζητά να γίνουν αυτοψίες σε διάφορα εγκαταλειμμένα κτίρια του χωριού, τα οποία ενδέχεται να εγκυμονούν ανάλογους κινδύνους.

Ήδη από την Τετάρτη το μεσημέρι, μετά το συμβάν, συνεργείο του Δήμου τοποθέτησε προστατευτικό κιγκλίδωμα γύρω από τα υλικά που είχαν καταπέσει και κάτω από το μπαλκόνι, προκειμένου να αποτρέψει  τυχόν τραυματισμό από την επανάληψη του φαινομένου.

«Καλέσαμε την Πολεοδομία και ήρθε αμέσως. Λήφθηκαν τα απαιτούμενα μέτρα και το αμέσως επόμενο διάστημα δεσμεύθηκαν ότι θα έρθουν για αυτοψία και στα υπόλοιπα κτίσματα τα οποία έχουμε υποδείξει. Συνολικά είχαμε καταγράψει 13-14 προβληματικά σημεία μέσα στο χωριό», δήλωσε στον «π» ο πρόεδρος Μ. Χαραλαμπάκης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ