14.11.2022 14:16

Καταγγέλλουν το νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη οι συνταξιούχοι ΕΦΚΑ

Το Δ.Σ του Σωματείου καταγγέλλει το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για την δευτεροβάθμια περίθαλψη, χειροτερεύοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση .Μετά τα απογευματινά ραντεβού με πληρωμή από τους ασφαλισμένους στα νοσοκομεία, έρχεται ο πέλεκυς της κατάργησης της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών στα νοσοκομεία, οδηγώντας όσους νοσοκομειακούς γιατρούς μπορούν, να ασκούν το επάγγελμα και ως ιδιώτες. Ετσι, καθιστά τους ασφαλισμένους και δη τους συνταξιούχους πελάτες, εφόσον έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν, αλλιώς παραδίδονται στην τύχη τους. Χειροτερεύει τις εργασιακές σχέσεις των γιατρών με άμεση επίπτωση για τους ασθενείς.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει το έκτρωμα που έχει φέρει να κάνει νόμο και καλούμε τους συνταξιούχους να απαιτήσουμε περίθαλψη για αξιοπρεπή ζωή. Εχουμε πληρώσει και δεν ζητάμε χάρισμα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ