13.3.2014 5:06

Καλώς ήλθατε στο ανανεωμένο politischios.gr

Οι υψηλές επιδόσεις δημιουργούν, μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Το politischios.gr, αφού κατάφερε να καθιερωθεί στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού της Χίου  φέρνοντας μια νέα εποχή στη σχέση αναγνώστη – μέσου ενημέρωσης  και αποτελώντας πλέον την μεγαλύτερη πηγή άντλησης ειδήσεων της Χίου για τα Αθηναϊκά ΜΜΕ, ανανεώνεται εκ βάθρων δύο χρόνια από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.   

Με την καινούργια μορφή της ιστοσελίδας μας,  γινόμαστε μεγαλύτεροι, ταχύτεροι και, κυρίως, ακόμη πιο λειτουργικοί. Το καινούργιο politischios.gr, αξιοποιεί καλύτερα τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες προσφέροντας σελίδες που αλληλεπιδρούν άμεσα με τον χρήστη. 

Φυσικά, μαζί με τη νέα εμφάνιση της ιστοσελίδας, όλοι όσοι εργαζόμαστε στον «π» και στο politischios.gr ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε άμεση, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση.

Θα θέλαμε επίσης να ζητήσουμε προκαταβολικά  την κατανόησή σας  καθώς κάθε αλλαγή σε έναν κυριολεκτικά «ζωντανό» ειδησεογραφικό οργανισμό που διαρκώς ανανεώνεται, είναι κάτι ιδιαίτερα σύνθετο.  Συνεπώς, ορισμένα προβλήματα προσαρμογής ενδέχεται να παρουσιαστούν στην αρχή –και- βέβαια, να λυθούν το ταχύτερο δυνατόν.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του politischios.gr μέχρι και σήμερα, η παροχή ελεύθερου βήματος σχολιασμού όλων των αναρτήσεων παραμένει για εμάς αδιαπραγμάτευτη. Το σύστημα σχολιασμού Disqus συνεχίζει να υπάρχει και μετά την ανανέωση της ιστοσελίδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να συνδιαμορφώνουν την επικαιρότητα και να παρεμβαίνουν με γνώμονα την πολύπλευρη ενημέρωση.

 

Καλό σερφάρισμα, σας καλωσορίζουμε στο νέο Politischios.gr 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ