13.10.2015 15:33

Καλή αρχή για τον Σ.Μ.Α. της πόλης

400.000 ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΑ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Με ορίζοντα ολοκλήρωσης την 31η Δεκεμβρίου ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας από την εργολαβία «Ζενιώδης – Πικούνης» οι εργασίες κατασκευής του Σταθμού Μεταφόρτωσης της πόλης της Χίου.

Πρόκειται για τον χώρο στον οποίο τα οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας θα αδειάζουν τα απορρίμματα χωρίς να χρειάζονται να διανύσουν σε καθημερινή βάση την απόσταση ΧΥΤΑ- Νότιας Χίου, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο περί τις 400.000 ευρώ τον χρόνο, από καύσιμα, ανταλλακτικά κι εργατοώρες.

«Πρόκειται για ένα σχετικά εύκολο έργο αφού προβλέπει τη διαμόρφωση του χώρου, την κατασκευή ενός τοιχίου με υψομετρική διαφορά και την τοποθέτηση χοάνης. Το δύσκολο έργο ήταν αυτό της αδειοδότησης καθώς οι εγκαταστάσεις του Σ.Μ.Α. βρίσκονται σε δασική περιοχή», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γ. Μπελέγρης, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το έργο που χρηματοδοτείται από  κονδύλια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του χρόνου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ