26.8.2015 17:06

Και επιδοτούμενοι και πιστοποιημένοι

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Την ευκαιρία να πιστοποιηθούν  και να επιδοτηθούν με 160 ευρώ δίνει το Επιμελητήριο Χίου σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το Επιμελητήριο, στα πλαίσια του προγράμματος ΛΑΕΚ 1-25, έτους 2015, διοργανώνει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για υπαλλήλους επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (π.χ. καφετέριες, εστιατόρια, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία και γενικά κάθε επιχείρηση που διαχειρίζεται τρόφιμα και ποτά).

Το πρόγραμμα με τίτλο «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 ΤΟΥ Ε.Φ.Ε.Τ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΛΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» είναι διάρκειας 32 ωρών και επιδοτούμενο από το ΛΑΕΚ με 160 ευρώ μικτά.

 Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει σήμερα.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Χίου (Αθηναίου Αγγελική στο τηλ: 22710-44524 ή στο «ΚΕΚ Βορείου Αιγαίου» στα τηλέφωνα 22710-81272-3.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ