6.8.2015 13:27

Και δεύτερο τουρκικό σήριαλ χτυπάει την πόρτα της Χίου

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο Δήμος με εταιρία παραγωγής από την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να γυριστεί και δεύτερο τουρκικό σήριαλ στη Χίο, εάν φυσικά οι προσπάθειες για αδειοδότηση τελεσφορήσουν.

Ήδη οι παραγωγοί έχουν αποταθεί στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Δ. Καράλη με τον οποίον προσπαθούν να επιλύσουν όλα τα τρέχοντα ζητήματα ώστε μέχρι τέλος Αυγούστου να έχουν γυριστεί τα απαιτούμενα επεισόδια στα μέρη του νησιού που έχουν επιλεγεί ως καταλληλότερα.

Το συγκεκριμένο σήριαλ θα προβληθεί για δεύτερη χρονιά στους τηλεοπτικούς δέκτες της γειτονικής Τουρκίας  μέσω του ιδιωτικού σταθμού «Kanal D» αποτελώντας έναν σημαντικό τρόπο προβολής της Χίου σε δυναμικό τουριστικό κοινό όπως αυτό των Τούρκων.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δ. Καράλη πλέον αποτελεί στοίχημα η περαιτέρω ενίσχυση του ονόματος της Χίου ως τουριστικού προορισμού καθώς τα μέρη όπου θα γίνουν τα γυρίσματα θα αποτελέσουν κι εν δυνάμει αξιοθέατα για τους γείτονες. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ