23.2.2017 19:12

Και βραβείο καλύτερης εταιρείας εναλλακτικής αγοράς στη MEDITERRA

Το τελευταίο διάστημα είναι ίσως ο μοναδικός τομέας στον οποίο εμφανίζονται ελπιδοφόρα και επιτυχημένα αποτελέσματα. Το μοναδικό φως μέσα στη μαυρίλα της κοινωνικής πολιτικής και οικονομικής μας πραγματικότητας. Το οικοδόμημα της Ε.Μ.Χ. πάνω στα γερά θεμέλια που έχει χτίζει μέρα με τη μέρα , αναπτύσσεται πρωτοπορεί και αυτή η επιτυχημένη τροχιά του αναγνωρίζεται και βραβεύεται με κάθε ευκαιρία σε όλους τους χώρους.

Τελευταία επιτυχία για την Ε.Μ.Χ. η βράβευση της MEDITERRA με το 3ο βραβείο στην κατηγορία  «Καλύτερη εταιρία εναλλακτικής αγοράς για το 2016» στην απονομή των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2016».

Ο διαγωνισμός

To περιοδικό ΧΡΗΜΑ, διοργανώνει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό εδώ και δέκα χρόνια, με στόχο την προβολή των επιχειρήσεων που συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και γενικότερα στηρίζουν την ελληνική οικονομία.

Κριτήρια επιλογής των επιχειρήσεων που επιλέγονται και βραβεύονταιαποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό γενικότερα.

Το βραβείο

Στην κατηγορία «Βραβείο καλύτερης Εταιρείας εναλλακτικής αγοράς»  αξιολογούνται μια σειρά από παράγοντες όπως η πορεία των οικονομικών επιδόσεων, οι επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, καινοτομία, η προσπάθεια διεθνοποίησης, η έμφαση στις επενδύσεις, η διεύρυνση των μεριδίων αγοράς, η χρηματιστηριακή πορεία και η σχέση με τους επενδυτές, η σταθερότητά τους κ.λπ.

Η MEDITERRA  βρέθηκε στην 3η θέση ανάμεσα σε εταιρείες  όπως η EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ που επιλέχθηκε στην πρώτη θέση και η Entersoft που ήταν δεύτερη.

Καθολική αναγνώριση

Και αυτή η επιτυχία έρχεται να προστεθεί σε όσες προηγήθηκαν για τη MEDITERRA κι όσες ενδεχόμενα να ακολουθήσουν. Γι αυτό και ο πρόεδρος της ΕΜΧ Γ. Τούμπος σημείωσε με νόημα: «Η καλή δουλειά και φαίνεται και αποτιμάται

 Η αναγνώριση για το έργο της MEDITERRAείναι καθολική».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ