28.9.2015 10:31

Joy Wilson: Η πιο πλούσια food blogger στον κόσμο

Επιμονή, αυθεντικότητα και πολυμορφία, είναι μόνο μερικά από τα πολλά ταλέντα της διάσημης food-blogger, Joy Wilson.

H Wilson που είναι αυτοδίδακτη, είναι η δημιουργός του blog "Joy the Baker" που προσφέρει καινοτόμα, μοντέρνα πιάτα κάθε εβδομάδα. Κάθε μήνα, περίπου 600.000 μοναδικοί επισκέπτες σερφάρουν στο "Joy the Baker" blog.

Joy Wilson, author of

Η Wilson, η οποία ζει στη Νέα Ορλεάνη, ξεκίνησε το blog για να βοηθήσει στην προώθηση της εταιρείας της το 2008, όταν δημιουργούσε ένα online περιοδικό τροφίμων.

Joy Wilson, author of

Όταν δημοσιεύθηκε το πρώτο βιβλίο μαγειρικής της, το 2012, το εισόδημα από το blog, της προσέφερε μόνο τα θεμέλια για νέες δημιουργικές ευκαιρίες.

"Οι άνθρωποι επισκέπτονται την ιστοσελίδα επειδή τους αρέσει αυτό που έχω να προσφέρω, είτε πρόκειται για μεγάλες συνταγές, είτε για ανόητες ιστορίες και συνδέσμους ή για πράγματα που νομίζω ότι είναι σημαντικά», είπε η Wilson στο CNBC.

Η Wilson έχει υιοθετήσει μια συνεργατική προσέγγιση για τη δημιουργία εισοδήματος και την προώθηση των ταλέντων της.

Dishes from

Έχει δημοσιεύσει δύο διεθνώς επιτυχημένα βιβλία μαγειρικής και γράφει ένα τρίτο για το πρωινό. Επίσης, διασκεδάζει τους ακροατές της με βίντεο που δημιουργεί από κοινού με συναδέλφους της foodbloggers. Ακόμα, η Wilson έχει τηλεοπτική σειρά στο διαδίκτυο που ονομάζεται "Bonkers Awesome" όπου παρουσιάζει νέους bloggers τροφίμων.

"Θέλω να φτιάξω ένα στούντιο που θα είναι παράλληλα κουζίνα και χώρος διδασκαλίας στη Νέα Ορλεάνη. Θέλω να έχω ένα μικρό χώρο όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να έρχονται και να τους μαθαίνω για τα τρόφιμα και να τους εμπνέω πρόσωπο με πρόσωπο", ανέφερε τέλος η Wilson.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ