11.6.2014 12:13

Ήρθαν οι Αυστριακοί

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για το νησί μας αποχώρησαν οι δημοσιογράφοι από μεγάλες εφημερίδες και τουριστικά περιοδικά της Αυστρίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Χίο από την Παρασκευή 6/6, μέχρι την Κυριακή 8/6 στα πλαίσια της τουριστικής προβολής των νησιών που συνδέονται με απευθείας πτήση της Austrian My Holiday (Austrian Airlines) σε τουριστικά περιοδικά και μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες στην Αυστρία.
Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση τόσο από τα Μαστιχοχώρια, όσο και από τη Δυτική και Βόρεια Χίο, φθάνοντας μέχρι τη Βολισσό. Εντυπωσιάστηκαν από τους μεσαιωνικούς οικισμούς και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της μαστίχας, είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στην περιπατητική διαδρομή Ολύμποι-Μεστά και να δουν από κοντά τις καλλιέργειες των σχίνων, αλλά και την ολάνθιστη αυτή την εποχή με αρωματικά φυτά, ύπαιθρο της Χίου.
Οι μετακινήσεις της αποστολής από και προς Βιέννη έγιναν με χορηγία της Austrian, ενώ τη διαμονή στη Χίο προσέφεραν οι επιχειρήσεις Erytha Hotel & Resort στον Καρφά και Maria Apartments στην Αγία Ερμιόνη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ