14.8.2013 10:11

Ήρθαν 5000 Τουρκοι

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Περισσότεροι από κάθε άλλη φορά ήταν οι Τούρκοι επισκέπτες στο νησί με αφορμή και το Ραμαζάνι, ενώ ενθαρρυντικά σημεία έδωσε και η μεγαλύτερη παραμονή τους στη Χίο και η μετατροπή τους από επισκέπτες της μιας μέρας, σε επισκέπτες διήμερης τουλάχιστον παραμονής.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Χίου επιχαίρει για αυτήν την επιτυχία την οποία πιστώνεται, λόγω της προβολής και των προωθητικών ενεργειών που έχουν γίνει απέναντι για την προσέλκυση τουριστών.
«Τα άτομα, που επισκέφθηκαν το νησί μας εξ ανατολών έφθασαν τα 5.028, το σημαντικότερο δε όλων είναι ότι, παρατηρώντας αντίστοιχα τις καθημερινές αναχωρήσεις, διαπιστώνουμε ότι μεγάλος αριθμός επισκεπτών παραμένει στο νησί μας περισσότερες από 1 ημέρες. 
Η προσπάθεια που έγινε - εκ μέρους της δημοτικής αρχής -για την προσέλκυση επισκεπτών εξ ανατολών δεν είναι τυχαία, προέκυψε μετά από επίπονη προσπάθεια και πρόκειται για ένα «κεφάλαιο», το οποίο οφείλουμε να διατηρήσουμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρον με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων.
Ευχαριστούμε τις τελωνειακές και αστυνομικές υπηρεσίες για τη συνεργασία τους, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν.
Στόχος μας παραμένει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών στους χώρους υποδοχής και γι’ αυτό το λόγο το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χίου, το επόμενο διάστημα, θα αναπτύξει μια σειρά από δράσεις για την αναβάθμιση του τμήματος αυτού του λιμένα», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ