18.6.2015 18:23

Το ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» γιορτάζει τη Ναυτική Εβδομάδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Έκθεση φωτογραφίας του Μπάμπη Κοιλιάρη, Ευρωπαϊκό Συνέδριο, ομιλίες του καπετάν Κώστα Φράγκου και του υποναυάρχου του πολεμικού ναυτικού  Μάρκου Μάστρακα , μουσική βραδιά με τον Αντώνη Μωραϊτάκη και λαμπαδηφορίες με βάρκες στα Καρδάμυλα, είναι ορισμένες μόνο από τις εκδηλώσεις του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκου» για τον εορτασμό της ναυτικής εβδομάδας.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο διευθυντής του Ιδρύματος, Παύλος Καλογεράκηςτόνισε την αξία της ελληνικής ναυτοσύνης παγκοσμίως. « Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου με τα εγκαίνια της έκθεσης του Μπάμπη Κοιλιάρη που θα διαρκέσει για μία εβδομάδα, θα συνεχιστούν με το ευρωπαϊκό συνέδριο από τις 23-26 Ιουνίου που συνδιοργανώνεται με το τμήμα Ναυτιλίας του Παν. Αιγαίου, ακολουθούν οι ομιλίες του Καπετάν Κώστα Φράγκου(25 Ιουνίου και ώρα 20:00) και του αντιναυάρχου Αν. Μωραϊτάκη(Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 20:30)», σημείωσε συμπληρώνοντας  ότι μετά το πέρας της ομιλίας του καπ. Φράγκου θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τον Αντώνη Μωραϊτάκη κέρασμα προσφορά του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκου».  « Το κλείσιμο των εκδηλώσεων θα γίνει στη γενέτειρα του καπετάν Παναγιώτη  στα Καρδάμυλα το Σάββατο 27 Ιουνίου. Εκεί σε συνεργασία με τον Φιλοπρόοδο όμιλο Καρδαμύλων και το σύλλογο Γυναικών θα γίνουν  λαμπαδηφορίες με βάρκες ψαράδων, χοροί από τον ΦΟΚ και φυσικά ο σύλλογος γυναικών θα επιμεληθεί το κέρασμα των παρευρισκομένων» κατέληξε ο Παυλ. Καλογεράκης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ