4.9.2012 15:32

Η τσάντα της κρίσης

ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ 30€

 
Το Φθινόπωρο έφτασε, ο καιρός παραμένει ηλιόλουστος και οι μαθητές έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.
Επισκεφτήκαμε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Χίου, ζητώντας μια «οικονομική και ταυτόχρονα ποιοτική» προσφορά για την αγορά πλήρους σχολικού εξοπλισμού, κατάλληλου για ένα μικρό παιδί που βρίσκεται στο κρίσιμο μαθησιακό στάδιο της εκπαίδευσης μεταβαίνοντας από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο.
 
Η προσφορά αποτελείται :
 
·      Τσάντα Pastis 5€ ( με πολλές θήκες και φερμουάρ - ειδική προσφορά λόγω μοντέλου περασμένης περιόδου από αρχική τιμή 30€)
·      Κασετίνα “Mickey” 14€ ( εξοπλισμένη με
12 ξυλομπογιές, 12 χρωματιστούς μαρκαδόρους, 3 γεωμετρικούς χάρακες, 2 μολύβια, 2 στυλό, γόμα, ξύστρα και μεγεθυντικό φακό)
·      Πακέτο 12 μολυβιών γραφής “Avant” 2€
·      3 τετράδια 50 ριγέ φύλλων με σχέδιο στο εξώφυλλό 3 Χ 0,5€=1,5€
·      4 τετράδια “SKAG 50 ριγέ φύλλων με μπλε εξώφυλλο 4Χ0,4€=1,6€
·      Παγούρι μεταλλικό 500ml με φιγούρα “Mickey” 4 €
·      Διάφορες αυτοκόλλητες ετικέτες για βιβλία “Cars” 0,5€
·      Αυτοκόλλητη διάφανη μεμβράνη για βιβλία 3m 1,4€
 
Το ποσό που διαθέσαμε είναι μόνο 30 €, αγοράζοντας ποιοτικά σχολικά είδη προσιτά σε κάθε τσέπη, ένεκα των νέων περικοπών που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ