Κοινωνία

20/11/15 18:24

τελ. ενημ.: 20/11/15 18:24

Η σύνδεση προωθείται

ΜΕ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Αποκαταστάθηκε, μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναπέσει,  το σύστημα ηλεκτρονικής σύνδεσης του Γραφείου Μεταφορών με τα κεντρικά του υπουργείου.
Το πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί υπηρεσία και συναλλασσόμενους από τον Αύγουστο, προέκυψε επισήμως λόγω της μη συντήρησης του δικτύου, εξαιτίας της έλλειψης πόρων, ενώ ανεπίσημα διαρρέουν πληροφορίες περί οφειλών του υπουργείου στον πάροχο της σύνδεσης.
Η ουσία είναι ότι δεκάδες επαγγελματίες στο χώρο των πωλήσεων δικύκλων και αυτοκινήτων αδυνατούν να κάνουν τη δουλειά τους καθώς χωρίς το σύστημα είναι αδύνατη οποιαδήποτε διαδικασία έκδοσης πινακίδων, μεταβιβάσεις, εκδόσεις διπλωμάτων κ.λπ. με αποτέλεσμα σε μια νεκρή περίοδο να μην μπορεί να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί καμιά απολύτως συναλλαγή αυτού του κλάδου. Ανάλογη ταλαιπωρία υφίστανται και οι πολίτες που περιμένουν εκδόσεις διπλωμάτων, άδειες κυκλοφορίας κ.λπ.
Η σύνδεση την Πέμπτη είχε αποκατασταθεί αλλά αυτό δεν προεξοφλεί ότι το επόμενο διάστημα η υπηρεσία θα μπορεί να λειτουργήσει πλήρως. Και ο Θεός βοηθός!
 
Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση