18.10.2022 11:26

Η πρωτοβουλία «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια» της Eurobank σε Χίο και Οινούσσες

Με απτά αποτελέσματα υλοποιείται η ευρεία πρωτοβουλία της Eurobank για το Δημογραφικό μέσω του προγράμματος «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια», που εστιάζει στη στήριξη των νέων οικογενειών σε απομακρυσμένες περιοχές των ανατολικών συνόρων της χώρας, όπως είναι η Χίος και οι Οινούσσες. Μέσα από μια σειρά δράσεων και παροχών, το πρόγραμμα επιδιώκει να άρει εμπόδια που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τα ζευγάρια με τον ερχομό ενός παιδιού.

Ανάμεσα στις παροχές του προγράμματος, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο site της τράπεζας www.eurobank.gr/mprosta, είναι και η προσφορά δωρεάν θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης, τις οποίες υλοποιεί το μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live με την ευγενική δωρεά της Eurobank. Οι διακεκριμένοι γυναικολόγοι αναπαραγωγής και ιδρυτές του Σωματείου, κ.κ. Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης, θα βρίσκονται την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στη Χίο και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις Οινούσσες για να ενημερώσουν σε ανοιχτές για το κοινό εκδηλώσεις τους ενδιαφερόμενους για θέματα υπογονιμότητας αλλά και για τις δωρεάν θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Επίσης, εκπρόσωποι της διοίκησης και του τοπικού καταστήματος της Eurobank θα ενημερώσουν το κοινό για όλες τις παροχές του προγράμματος.


21 Οκτωβρίου, ώρα έναρξης 18.30

Αίθουσα Συνεδρίων Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου, Δήμος Χίου

 

22 Οκτωβρίου, ώρα έναρξης 18.30

Αίθουσα “Μαρίας Παντ. Λαιμού”, Δήμος Οινουσσών 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Eurobank

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ