19.2.2022 17:32

Η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου «σφάζει με το γάντι» τον… ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ Μπλάντζιο

Την παρέμβαση της προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου Ανθίππης Ζαννάρα, προκάλεσε το αιρετικό σχόλιο του ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ προέδρου της ΝΟΔΕ Χίου Λευτέρη Μπλάντζιου, στο διαδικτυακό podcast του Politischios.gr, μέσα από το οποίο επιχείρησε να παραλληλίσει τη ΝΟΔΕ Χίου με τον Δικηγορικό Σύλλογο, λέγοντας ότι: «Και η κα. Ζαννάρα δεν είχε αντίπαλο στον Δικηγορικό Σύλλογο αλλά δεν είδα να αναφέρεστε στο όνομά της».

Σε δημόσια τοποθέτησή της η κα. Ζαννάρα σημείωσε:

«Ο Δημόσιος λόγος έχει μια βαρύτητα και η προσέγγισή του οφείλει να είναι προσεκτική κατά το δυνατόν. Μη αποδίδοντας πρόθεση στον συνάδελφό μου Λευτέρη, υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της ΝΟΔΕ Χίου, επισημαίνω ότι είναι εντελώς διαφορετικό να σε έχουν τιμήσει δια της ψήφου τους οι συναδελφοί σου δικηγόροι για τέταρτη συνεχή φορά μέσα από Αρχαιρεσίες -είτε είσαι με ανθυποψήφιο όπως στο παρελθόν είτε όχι, ως μοναδική υποψηφιότητα διεκδίκησης του Προεδρείου, ωστόσο υπό τη βάσανο της, δια της ψήφου των μελών επικύρωσης της εκλογής σου- και εντελώς διάφορο να έχεις υποδειχθεί "άνωθεν" χωρίς αρχαιρεσίες. Τέλος ας μην συγχέομε τα αυτονόητα που προσβάλλουν τις ιδιότητές μας ως νομικών/δικηγόρων/μελών του ιδίου Δ.Συλλόγου/πολιτών και πολιτικά σκεπτόμενων οντοτήτων.

Φιλικά Ανθίππη Ζαννάρα»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ