6.5.2016 9:19

Η ώρα της σύγκρουσης

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στο φορολογικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο απευθύνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Χίου.

"Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατακρεουργεί την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις, είναι ακόμη χειρότερο από αυτό που παρουσίαζε μέχρι τώρα η κυβέρνηση, και ταυτόχρονα με το νομοσχέδιο φοροληστείας  έχει κατατεθεί στη Βουλή.Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου επιχειρεί να αιφνιδιάσει και να πιάσει στον ύπνο την κοινωνική πλειοψηφία, τον κόσμο της εργασίας, προωθώντας την ψήφισή του μέσα στο Σαββατοκύριακο!!!.Όπως ακριβώς έκανε με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου το δεκαπενταύγουστο" αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση απευθύνοντας προσκλητήριο για κινητοποιήσεις κάθε μορφής και δράσης.

"Να βγούμε στους δρόμους, να  γεμίσουν οι πλατείες σε κάθε πόλη!  Ή αυτοί θα κατεδαφίσουν το ασφαλιστικό ή εμείς αυτούς!", αναφέρουν

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ