12.7.2016 16:53

Η μία μετά την άλλη οι διαρρήξεις στα Καμπόχωρα [ΦΩΤΟ]

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν πλέον οι διαρρήξεις σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή των Καμποχώρων με τους κατοίκους των χωριών να συνδέουν τα περιστατικά με την παρουσία προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στο hotspot του Χαλκειούς.

Μετά τα περιστατικά της προηγούμενης εβδομάδας ακόμα τρεις διαρρήξεις σημειώθηκαν την αρχή της εβδομάδας σε Χαλκειός και Ζυφιά.

Τελευταίο θύμα των διαρρηκτών ο ένας εκ των ιδιοκτητών της τεχνικής εταιρίας «Ζενιώδης – Πικούνης», ο Παντελής Ζενιώδης που μιλώντας στον «π» περιγράφει την εικόνα που αντίκρισε μπαίνοντας στο σπίτι του στην περιοχή του Ζυφιά.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου. Η πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και στο εσωτερικό επικρατούσε ένας πανικός. Οι δράστες αφαίρεσαν κυρίως οινοπνευματώδη ποτά», λέει ο ίδιος τονίζοντας ότι το αίσθημα της ανασφάλειας έχει κυριεύσει τους κατοίκους των Καμποχώρων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ