17.9.2012 18:45

Η καθυστέρηση κοστίζει

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1,80 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 
Γκρίνιες και πληθώρα καταγγελιών επώνυμα και ανώνυμα δημιουργεί η αργοπορία των κυλικείων σε διάφορα σχολεία της Χίου, να αλλάξουν τις τιμές σύμφωνα με το πλαφόν που έβαλε η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, με αποτέλεσμα οι μαθητές να αγοράζουν μέχρι και 1 ευρώ ακριβότερα συγκεκριμένα προϊόντα.
 
«Καθυστέρησε η αποστολή της απόφασης»
Και ενώ η απόφαση της Περιφέρειας είχε ήδη κοινοποιηθεί από τη Δευτέρα τόσο στα ΜΜΕ όσο και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η αποστολή της στους διευθυντές των σχολείων καθυστέρησε σχεδόν κατά μία εβδομάδα, αφού τα πρώτα σχολεία έλαβαν γνώση των νέων τιμών μόλις στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.
«Δεν φταίμε εμείς σε τίποτα να αγοράζουν τα παιδιά μας το σάντουιτς από 1,80 μέχρι και 2,10 και μάλιστα σε καιρό κρίσης την ίδια ώρα που υπάρχει σχετικό έγγραφο για αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος με ανώτερη τιμή τα 1,20 ευρώ», σχολίασε στον «π» μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων από σχολείο του Βροντάδου.
Πάντως η απάντηση ήρθε από τους ίδιους του διευθυντές των σχολείων οι οποίοι ανέφεραν ότι η απόφαση κοινοποιήθηκε στα σχολεία και κατά συνέπεια στους κυλικειάρχες μόλις την Παρασκευή.
«Εμείς γνωρίζαμε νωρίτερα την απόφαση άλλα όταν απαιτείς από το κυλικείο του σχολείου να προβεί σε υποχρεωτική μείωση των τιμών, τότε πρέπει να έχεις και το απαραίτητο έγγραφο. Αυτό λοιπόν μας ήρθε την Παρασκευή με δεδομένο ότι υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην αλληλογραφία των υπηρεσιακών εγγράφων», ανέφερε στον «π», διευθυντής σχολείου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ