5.7.2013 12:09

Η Χίος στο TripAdvisor

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Στο TripAdvisor  εμφανίζεται η Χίος ως προτεινόμενος προορισμός. Με αφορμή την ανανέωση της ιστοσελίδας τουριστικής προβολής της Π.Ε.Χίου www.chios.gr, έγινε επικοινωνία με την ιστοσελίδα Tripadvisor με σκοπό την προβολή της Χίου ως προτεινόμενο προορισμό κια επιτεύχθηκε σχετική συμφωνία.
Η Χίος, όπως συμφωνήθηκε, εμφανίζεται ως προτεινόμενος τουριστικός προορισμός στην αρχική σελίδα της Ελληνικής, της Αγγλικής και της Τούρκικης έκδοσης της συγκεκριμένης δημοφιλούς τουριστικής ιστοσελίδας (www.tripadvisor.com.gr, www.tripadvisor.co.uk και www.tripadvisor.com.tr αντίστοιχα) μαζί με ένα σύντομο κείμενο και μια φωτογραφία.
Η συνεργασία εντάσσεται στο πρόγραμμα Spotlight Destination του TripAdvisor, στο οποίο μέχρι τώρα έχουν συμμετάσχει φορείς όπως η Διεύθυνση Τουρισμού Δ.Αθηναίων, η Διεύθυνση Τουρισμού Δ.Σαντορίνης, η Διεύθυνση Τουρισμού Φλωρεντίας κ.α.
Το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη και γνωστότερη τουριστική ιστοσελίδα παγκοσμίως, μεταφρασμένη σε 30 γλώσσες, με 100 εκατομμύρια αξιολογήσεις προορισμών, αξιοθέατων, ξενοδοχείων, εστιατορίων κ.λπ. την οποία επισκέπτονται 60 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες ανά μήνα.
Για την υλοποίηση της εν λόγω συνεργασίας, δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση, μιας και πρόκειται για πρόγραμμα ανταλλαγής συνδέσμων.

             

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ