Κοινωνία

28/11/12 12:32

τελ. ενημ.: 28/11/12 12:32

Η ευκαιρία για τα νησιά μας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑΝΠ ΤΟΥ ΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

«Η νησιωτικότητα ως ευκαιρία: μία ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πρόταση για τα νησιά την περίοδο 2014 - 2020» είναι ο τίτλος της ημερίδας την πραγματοποίηση της οποίας είχε εξαγγείλει ο Κ. Μουσουρούλης και πραγματοποιεί τελικά μέσω της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 9.30 στο Συνεδριακό κέντρο του ΟΛΠ στον Πειραιά.
Η δημιουργία μιας ενιαίας νησιωτικής πολιτικής ήταν στους στόχους του Κ. Μουσουρούλη από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκε στην υπουργική καρέκλα. Στο πλαίσιο της περαιτέρω επεξεργασίας του επιχειρησιακού σχεδίου δράσης της η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής οργανώνει τη συγκεκριμένη ημερίδα.
Στόχος της συνάντησης εργασίας είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων της Κεντρικής Κυβέρνησης, της Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικών Τάξεων, όσον αφορά το συγκεκριμένο περιεχόμενο της νησιωτικής πολιτικής.
Το αναλυτικό πρόγραμμα, και οι άλλες πληροφορίες για την οργάνωση της ημερίδας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα της ΓΓΑΙΝΠ (www.ypai.gr).

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση