12.3.2014 15:15

Η ΔΕΗ στον Δήμο και Δήμος στο Υπουργείο

Συνεχίζεται το αλαλούμ σχετικά με τον αυξημένο συντελεστή του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π) με τα περισσότερα νοικοκυριά της Χίου να καλούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με συντελεστή 5 και όχι με 3 που αντιστοιχεί στη Χίο.

Κι ενώ μέχρι πρότινος το παιχνίδι των εντυπώσεων παίζονταν ανάμεσα σε Δήμο και ΔΕΗ, με αλληλοκατηγορίες για λάθη και παραλείψεις χθες εμφανίστηκε στη μέση και το Υπουργείο Οικονομικών.

Έτσι σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο Δήμος ζητάει από τους δημότες αφενός να κάνουν υπομονή, αφετέρου να εξοφλούν μόνο τους λογαριασμούς ρεύματος χωρίς να πληρώνουν το Τ.Α.Π..

«Αναμένεται σύντομα ο επανυπολογισμός αυτών των εκκρεμοτήτων», σημειώνει το γραφείο Τύπου του Δημάρχου επικαλούμενο ενημέρωση από το Υπουργείο Οικονομικών. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ