2.2.2022 15:43

Η ΑΕΝ Χίου χάρισε ζωή με 158 φιάλες αίματος το 2021

Την έμπρακτη στήριξη του έργου του Τμήματος Αιμοδοσίας έδειξαν έμπρακτα οι σπουδαστές της ΑΕΝ Χίου καθώς συγκέντρωσαν συνολικά 158 φιάλες αίμα το 2021. Παρακάτω η ανακοίνωση της ΑΕΝ Χίου:

"Στα πλαίσια υποστήριξης αλλά και ανάληψης δράσεων εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, από το σύνολο των φοιτούντων σπουδαστών και σπουδαστριών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Χίου, κατά το περασμένο έτος (2021), εδόθησαν, συνολικά, εκατόν πενήντα οκτώ (158) φιάλες αίματος στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, προς συνδρομή στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών για αίμα που έχουν οι πάσχοντες συνάνθρωποί μας.

Η Διοίκηση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό της Σχολής στηρίζουν, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την πρωτοβουλία για την εθελοντική αυτή δράση των σπουδαστών και σπουδαστριών της Ακαδημίας μας και απευθύνουν ευρεία πρόσκληση ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας, ώστε η εθελοντική αιμοδοσία να γίνει τρόπος ζωής όλων μας".

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ