Κοινωνία

13/2/16 15:16

τελ. ενημ.: 15/2/16 10:44

Χρυσή λεία διαρρηκτών στα Καρδάμυλα

ΤΡΕΙΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ 80.000 ΕΥΡΩ

Μπροστά σε «σπείρα» διαρρηκτών με βαρύ μάλιστα ποινικό μητρώο βρέθηκαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χίου που κλήθηκαν να διαλευκάνουν υπόθεση κλοπής σε σπίτι 66χρονης στη Βόρεια Χίο και συγκεκριμένα στην περιοχή των Καρδαμύλων.

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του θύματος από το σπίτι και παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα μπήκαν μέσα αφαιρώντας χρυσαφικά και χρήματα αξίας 80.000 ευρώ.

Η αστυνομική έρευνα δεν άργησε να επιφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έτσι έπειτα από αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν 3 δράστες οι οποίοι και συνελήφθησαν ενώ σε κρύπτη στην πόρτα του αυτοκινήτου τους βρέθηκαν και τα κλοπιμαία τα οποία εν τέλει επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες παρακολούθησαν την 66χρονη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προσποιούμενοι τους μικροπωλητές. Όταν διαπίστωσαν την απουσία των ιδιοκτητών μπήκαν στο σπίτι ξαφρίζοντας αντικείμενα υψηλής χρηματικής αξίας καθώς και χαρτονομίσματα σε ευρώ και αμερικανικά δολάρια.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι και οι τρεις δράστες, όλοι Έλληνες, είχαν βαρύ ποινικό παρελθόν καθώς τα ονόματά τους εμπλέκονταν σε περιπτώσεις οπλοκατοχής αλλά και κλοπής χρυσαφικών στην Αθήνα. 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση